Inspiration

Taknemmelighed – vejen til ægte glæde 
af Lise Theisen

Bogen giver et bud på, hvordan ægte glæde bliver en del af dig og din hverdag. Den hjælper dig med at få øje på, hvordan du med små vaneændringer kan finde ind i en dyb glæde i dit eget liv.

Det centrale i bogen er håndgribelige værktøjer blandet med eksempler fra Lises eget og andres liv. Bogen er et praktisk værktøj til at vælge glæden fremfor bekymringen.

Køb bogen her: Taknemmelighed

I er Jordens Salt af Anette Holt Larsen

Holt Larsen har i mange år og i mange sammenhænge forkyndt og undervist i Guds ord.

I 2013 begyndte Anette et nyt netværk, som hedder NextLevel.

Et netværk, som ønsker at udruste Guds folk til at vandre overnaturligt på en naturlig måde og til at have indflydelse på samfundet.

Med denne bog ønsker Anette, igennem sit personlige vidnesbyrd, at udfordre dig til at leve et indflydelsesrigt liv i hverdagen.

Køb bogen her: I er Jordens salt

 Grib Himlens Initiativer af Dennis Walker

Himlens Initiativer er et udtryk, som Dennis Walker bruger til at beskrive, hvad vi er kaldet til at gøre: at se og høre nøjagtigt hvad Jesus gør i Himlen og kopiere det på jorden, og derved bringe Himmel og jord på linje og skabe eksplosive forandringer her på jorden.

Ligesom Jesus altid så op i sin Fars ansigt for at fornemme, hvad Han ønskede, at han skulle gøre lige nu, kan vi lære at blive stille over for Gud og opfange Hans tanker og få præcise instrukser til, hvordan vi skal handle.

Køb bogen her: Grib himlens initiativer

I er verdens lys af Anette Holt Larsen

Bogen kan købes her: https://1027ms.dk/

Verden ville være død uden lyset og vi mennesker ligeså. Derfor skabte Gud lyset og sagde, at det var godt. Jeg prøver i bogen at forklare ”det gode” og dykke lidt ned i lysets betydning.

Jeg vil gerne, at ordet bliver en virkelighed i vores liv og ikke kun en teori, vi har i hovedet. Jeg elsker praktisk kristendom. Det gjorde Jesus også og derfor siger han, at man ikke skal sætte sit lys under en spand, men lyset er til, for at det skal ses og gøre en forskel.

Om Anette Holt Larsen:

Anette har i mange år og i mange sammenhænge forkyndt og under­vist i Guds ord. I 2013 begyndte Anette et nyt net­værk: ”Nextlevel”, som har undervist og udrustet Guds folk i det profetiske. Efter en lille pause i 2019 har netværket fået et nyt navn: ”NewNextlevel”, som nu er et apostolsk/ profetisk netværk, som ønsker at se de fem tjenestegaver, specielt den apostolske, få fremgang, så nyt land kan indtages. De brænder for frihed og afholder også frihedsseminarer.

Anette er gift med Jørgen, har tre voksne børn og ni børnebørn.