En flod af helbredelse

Af Anette Holt Larsen

Jeg hører Gud tale om et mægtigt gennembrud i helbredelse. Det er både fysisk helbredelse og helbredelse af sjælen der bliver som en flod. Det er som floden, der er talt om i Ezekiel 47. Først en stille strøm ud under templets dør. Du og jeg er et tempel og Jesus siger, at den som tørster, skal komme til ham og drikke og så skal der som skriften har sagt, strømme levende strømme (floder) ud fra vores indre. Ezekiel så først en stille strøm under døren, så en kraftigere strøm som nåede til anklerne. Vi står på anklerne, den lamme mand ved den skønne port blev rejst op og hans ankler blev stærke. Vi står på og står fast på Guds løfter i bibelen, som siger, at vi skal lægge hænder på de syge og de skal blive raske.
Dernæst er der en endnu kraftigere strøm, som når til knæene. Vi har knæ, som kan bøjes. Vi må bøje os for faderen og give ham ret, ja og gøre det han har bedt os om at gøre. Den næste strøm er endnu kraftigere og når Ezekiel til hofterne. Hoften er det største led i vores krop og ud fra historien om Jakob, som ville velsignes af Gud, forstår vi noget om betydningen af hoften. ”Jeg slipper dig ikke før du velsigner mig”, sagde Jakob. Ved slutningen af striden, slog Gud Jakob på hans hofteled og Jakob kom til at gå anderledes efter den dag. Men han fik også et andet navn!
I forgårs var jeg til tidlig bøn i kirken. Under hele bønnen havde jeg enormt ondt i min ene hofte. Jeg tænkte det var da mærkeligt. Da jeg kom hjem, var det væk. Så her i formiddags fik jeg igen ondt i den samme hofte og jeg spurgte Gud hvorfor. Han begyndte at tale til mig om det jeg skriver her. Hoften er et billede på, at vi må omvende os helt fra vores stolthed, vores egoisme og totalt overgive os til det Gud vil. Jakobs navn betyder, at han godt kunne finde på at være lidt en snyder og være for egoistisk og selvrådig. Det var nødvendigt for Jakob at blive opmærksom på hans navn, for i bibelen er navn et billede på karakter. Derfor spurgte Gud ham: ”hvad er dit navn”? Det samme gælder os, hvis floden skal flyde kraftigt i os, så kraftigt at vi svømmer i den, så må vi give Gud lov til at ”slå os på hoften”. Spørg ham, hvad der er i din hofte, som trænger til at få et slag. Gud ønsker at velsigne dig 100 % og du må gerne ”slås” lidt med ham for at få den.
Gud tog Ezekiel op fra floden og sagde, at hvor floden kommer vil der komme liv. I beretningen løber floden ned i Det døde Hav og overalt kom der liv. De så også træer med frugter på begge sider af floden og bladene ville være til lægedom for folkene. Det taler om vækkelse, liv blandt døde, Åndens frugter og helbredelse. Det er hvad vi står overfor, så lad den her coronatid, være en tid hvor vi lader kærlighedsfloden flyde og vi giver Gud lov til at tale og råde over os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *