En drøm om lava af guld

Forleden morgen, da jeg havde min skønne stille tid sammen med Jesus og reflekterede over, hvad der specielt lå på Hans hjerte, så jeg pludselig meget kraftige lavastrømme komme. De flød afsted og kom vidt omkring. Det specielle ved lavaen var, at det var helt dækket med guld.

Disse varme guldstrømme flød bl.a. fra New Nextlevel og jeg spurgte Jesus hvad det skulle betyde. Svaret var, at det var helbredelse der flød. Når vi ser en vulkan gå i udbrud, brænder der først en ild, så efterhånden som ilden smelter lavaen begynder den at flyde. Lava er smeltet stenmasse. Så ud fra det kan vi sige, at vi må have en ild fra himlen, som brænder alt det som er stenet indeni i os. Derefter vil der flyde en strøm af helbredende kærlighed fra os, ud til vores omgivelser.

Det ligger stærkt på Jesu hjerte, at helbredelse bliver en hverdagsbegivenhed for os. Når vi læser i evangelierne, kan vi se, at lige meget hvor Jesus gik eller var, så skete der virkelig mange helbredelser. Nogle gange lagde han hænderne på de syge, andre gange talte han til sygdommen og vi læser hvordan syge bare rørte ved Jesus og så blev de helbredt. Han havde den varme guldlava inde i sig!

Vi har den samme guldlava indeni os, fordi han bor i vores hjerte, så måske vi skal bede om ild, der smelter stenene der hindrer lavaen i at flyde eller vi er der, hvor vi bare lader lavaen flyde.


Jesus lover os, at vi skal gøre de samme helbredelser og mirakler som han gjorde, ja endda større. Skal vi komme i gang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *